Mutsilla käydessä selvisi, että meidän vaaka valehtelee. Joku alle kilon heitto olisi ihan jees, mutta kun tuo meidän paska digitaalivaaka valehtelee sen 2-2,5kg!! Ja kaikenlisäksi vielä plussaa... Ei jumalauta että meinaa keittää, ihan ku tässä ei olis muutenkin jo valmiiksi hommaa. Ni hankimpa sitten uusi vaaka vielä.

Tällä viikolla on tullut syötyä aamuisin kananmunaa. Seuraaville viikoille olen suunnitellut kananmuna - kylmäsavulohi - kurkku+metukka+juusto - aamupaloja, saa nähdä miten onnistuu. Maanantaina söin koulussa puuroa = ei hyvä. Eilen söin pari palaa mokkapaloja = ei TODELLAKAAN hyvä. Mut silti on ollut ihan semihyvä fiilis, maha yrittää huudella et hänellä olis nälkä. Hiljaa, eikä oo. Turpa rullalle ja katse eteenpäin!!

Tänään siis punnitsin ja tulos oli nyt -11kg. Tuntuu hyvälle ja tästä se jatkuu taasen... Kaalilaatikko (valitettavasti riisi+ohralla) oli  tän viikon safka, se oli pahaa mutta eipähän tullu syötyä liikaa. Ens viikolla vois tehdä kaalipataa ilman noita hiilihydraattipitoisia täyteaineita ja nauttia siitä, että saa oikeesti syyä niin paljon ko haluaa! Ja ei tarvi kattoo kaloreita = PARASTA!!! :)