Viikonloppuna tuli juhlittua vähän liikaakin. Pestopastaa, perunaa, lettuja, sipsuja, karkkia, limsaa. Kaikkea epäterveellistä. En oo ees uskaltanut käydä vaa'alla sitten viimepunnituksen (-9,5kg). Pelottaa et paino on taas noussut.

Luovuin vihdoin ja viimein nyt jokapäiväisten ateroiden tekemisestä. Nykyään syön viikot keittoa, koska se on a) halpaa b) syötävän makuista ja c) sitä riittää pitkäksi aikaa. Oon töiden jälkeen aika väsynyt ja NÄLKÄINEN, joten en jaksa työpäivän jälkeen ruveta tekemään safkaa. Kiertävä keittolista menee näin: makkarakeitto - kanakeitto - jauhelihakeitto. Kasvissosekeittoa oon miettinyt kans, mutta en tiedä sen hh-arvoista (porkkana-palsteri-selleri-lanttu-mix) ja on tylsää, kun keittoon ei voi käyttää bataattia tai perunaa. 

Opiskelukaveri sanoi tänään minun näyttävän laihemmalta. Nauroin etten usko. Ei tälläisen mässäilyn jälkeen :--D Kun ei mulla mitään tavoitettakaan oo. Yritän vaan syyä oikein viikot ja laihtua. Jos julkistaisin punnituspäivät,niin tulisko niistä pidettyä kiinni?

16.2 MAANANTAI

28.2 PERJANTAI

9.3 MAANANTAI

20.3 PERJANTAI

Eli mennäänkö näillä vaikka ihan aluksi?